Palvelut

Mestariluokan sisäilma­palveluja

Sisäilman laadun parantaminen alkaa aina perusteellisesta kartoituksesta. Mitä isompi kohde, sitä tärkeämpää on tutkia tarkasti nykytilanteen ongelmat. Pitkä kokemus ilmanvaihtoalalla helpottaa korjaustarpeiden tunnistamista, sillä pystymme monesti sanomaan jo rakennuksen iän perusteella, mitä tuleman pitää.

Korkeatasoisten sisäilmapalveluiden tuottaja

Kartoitamme taloyhtiön ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus- ja huoltotarpeen veloituksetta. Sen jälkeen on helppoa tehdä tarjous, jolla parannamme sisäilman laatua. Kun työ on tehty, kaikki raportoidaan tilaajalle yksityiskohtaisesti kartoitus- ja puhdistuspöytäkirjassa. Näin tiedät täsmälleen, mitä on tehty paremman ilman puolesta.
Samalla hinnalla saat myös merkittäviä säästöjä energiankulutukseen.

Jatkuvalla huoltosopimuksella ylläpidät hyvää sisäilman laatua

Voimme taata kokonaisvaltaisen palvelun, oli kysymys sitten uusien ilmastointikoneiden asentamisesta tai mittavastakin energiasaneerauksesta. Tiesitkö, että jatkuvalla
huoltosopimuksella ylläpidät hyvää sisäilman laatua?

Palveluvalikoimastamme löytyvät muun muassa ilmastointijärjestelmien puhdistukset ja desinfioinnit, ilmamäärien mittaukset ja -säädöt, painekokeet, kuitukorjaukset, kanavakuvaukset, sisäilmatutkimukset ja -mittaukset (kosteus, hiilidioksidi, lämpötila, VOC-mittaus, toksisuus, pölynkoostumus ja teolliset mineraalikuidut), saneeraukset, suunnittelu, suodatinhuollot, huoltosopimukset, vian paikannukset sekä opastusta ja neuvontaa.

Hengähdä hetkeksi

Tilaa ilmainen kartoitus

Kartoitamme kiinteistösi ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus- ja huoltotarpeen veloituksetta. Lue lisää ja kysy lisätietoja, et sitoudu mihinkään.

ilmapuhtaaksi-pystykuva-2
Arvostamme kokonaisvaltaista sisäilmanlaadun hallintaa. Heitä meille haaste, niin laitamme siihen ilmaa siipien alle. Lähetä viesti tai soita, niin otamme yhteyttä.

Pyydä tarjous

Viestikenttään lyhyt kuvaus ilmanvaihtojärjestelmästänne ja tarjouspyyntönne. Mainitsethan myös kiinteistön sijainnin.