Yritys

Sisäilman hallintaa ja ongelmien ratkaisua

Sisäilmamestarit on korkeatasoisia sisäilmapalveluita tuottavien itsenäisten yrittäjien yhteenliittymä. Sen jäseneksi kutsutaan yrityksiä, joiden tuottama palvelu, kalusto ja henkilöstö ovat huippuluokkaa. Juuri tuota me haluamme olla, korkeatasoisten sisäilmapalveluiden tuottaja Etelä-Pohjanmaalla, Pohjanmaan rannikolla ja Oulun seudulla – miksei tulevaisuudessa muuallakin.

Lakeuden Sisäilmamestarit osaavat hoitaa isoja kokonaisuuksia: vaativien taloyhtiöiden, julkisten rakennusten tai tuotantolaitosten ilmanvaihtoasioita. Meille asiakkaat eivät ole kertakeikkoja, vaan pidämme pitkistä suhteista: sopimusasiakkuuksista, joissa pystymme tarjoamaan myös ennakoivaa ilmastointihuoltoa korjaustoimenpiteiden lisäksi. Jos ongelmia ilmenee, asiat hoidetaan kuntoon viipymättä ja loppuun saakka.

Olemme joustavia, kun tilanne niin vaatii.

Haastavinta tässä työssä on, että asiakkaan ongelman korjaaminen vaatii yleensä asiantuntijan kartoituksen, ennen kuin pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaista ratkaisua. Tarjouspyynnöistä puuttuu usein jotain oleellista, jolla saattaa olla ratkaiseva merkitys sisäilman laadun kannalta. Onneksi yhä useampi on oivaltanut, että kannattaa pyytää alan asiantuntija ensin konsultoimaan, mitä kaikkea tarjouspyyntöön pitäisi sisällyttää. Näin tarjouspyyntö ja todellinen tilanne kohtaavat, ja asiakas saa tarvitsemansa palvelun.

Kutsu meidät kylään – se voi johtaa pitkäaikaiseen kumppanuuteen kummankin eduksi.
Hengähdä hetkeksi

Tilaa ilmainen kartoitus

Kartoitamme kiinteistösi ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus- ja huoltotarpeen veloituksetta. Lue lisää palvelut-sivultamme ja kysy lisää, et sitoudu mihinkään.

ilmapuhtaaksi-pystykuva-1